Schoonmaken met de kracht van stoom

Ben je op zoek naar een chemicaliënvrije schoonmaakbeurt voor je harde vloeren? Dan ben je hier op de juiste plek. Reinig en ontsmet je huis vol vertrouwen met alleen water bij gebruik van de Shark-stoommoppen en -stoomreinigers.

Voor elk huis en voor iedereen hebben wij een oplossing. We helpen je graag om jouw perfecte stoommop te vinden.

Ontdek onze Shark-stoommoppen

Shark Stoommop S1000EU productfotoShark Stoommop S1000EU productfoto Side New M
79,99 €
Shark Steam & Scrub Automatische Stoommop S6002EU productfotoShark Steam & Scrub Automatische Stoommop S6002EU productfoto Side New M
125,99 €
179,99 €
Shark Klik n’ Flip Automatische Stoommop S6003EU productfotoShark Klik n’ Flip Automatische Stoommop S6003EU productfoto Side New M
74,99 €
129,99 €

WAT IS DE BESTE SHARK- STOOMMOP VOOR MIJ?

Klik ‘n' Flip Technology

Klik ‘n’ Flip-technologie

Ontdek dubbelzijdige reinigingskracht. Klap de Klik 'n' Flip-vloerkop om, om dubbel zo veel vloeroppervlak schoon te maken en geniet met één druk op de knop van de aanrakingsvrije verwijdering van de reinigingspad, zonder in contact te komen met het vuil. Alleen geselecteerde modellen.

Perfect voor ongestoord schoonmaken.

Dirt Grip Technology

Vuilafstotende technologie

Klaar met het gedoe van dure wegwerpvloerdoekjes? De herbruikbare Dirt Grip-reinigingspads van Shark zijn gemaakt van absorberende, sneldrogende microvezelstof voor een streeploze afwerking en kunnen in de wasmachine worden gewassen.

Perfect om gebruikskosten laag te houden.

Steam Blaster

Steam Blaster

Hardnekkig vuil? Geen probleem. Met een draai aan de dweilkop activeer je de Steam Blaster-modus om vastzittend vuil aan te pakken met een directe stoomboost, waarna je de dweil omzet om het vuil direct weg te vegen. Alleen geselecteerde modellen.

Ideaal voor…hardnekkig vuil.

Steam Blaster

Stomen en schrobben

Schrob en reinig** tegelijkertijd met onze innovatieve Steam & Scrub Automatic Steam Mop, met 2 speciaal ontworpen Power Pads die 150 keer per minuut ronddraaien om vastzittend vuil op te nemen en te verwijderen. Alleen geselecteerde modellen.

Ideaal voor… vlekverwijdering.