Over Shark

 

Wij gaan tot het uiterste om premium producten voor het huishouden te ontwikkelen, van stofzuigers met snoer, draadloze stofzuigers en handstofzuigers tot stoomreinigers, luchtreinigers, haardrogers en meer.

Technologie die het verschil maakt

Wij ontwikkelen onze producten voor thuis, niet het lab. We zijn trots op de prijzen en beoordelingen die we hebben gekregen voor bepaalde Shark-producten. We testen onze producten en technologieën uitgebreid in praktijksituaties, zodat onze innovatieve technologieën de problemen oplossen die u in de praktijk tegenkomt. Op deze manier leveren we hoogwaardige prestaties waar u op kunt vertrouwen en die het verschil maken in uw dagelijks leven.

Schoonmaken kan ook best leuk zijn. Ons aanbod varieert van rechtopstaande stofzuigers die transformeren in handstofzuigers, flexibele steelstofzuigers die buigen zodat u niet hoeft te bukken, lichte cylinderstofzuigers, borstelrollen met antihaarbehuizing tot gebruiksvriendelijke stoomreinigers, en nog veel meer. Het maakt niet uit of u uw thuis deelt met huisdieren of allergieën hebt, wij hebben het perfecte product voor uw situatie.

Van schonere lucht tot een mooie, gezonde haardos. Shark biedt u totale zekerheid in elk aspect van uw huishouden omdat wij continu op zoek blijven naar nieuwe manieren om u dit te kunnen bieden. U kunt zelf aan de slag alsof u in de salon bent met intelligente haardrogers en stylers. Geen hitteschade en exact het resultaat dat u verwacht. U kunt zonder zorgen in- en uitademen met automatische luchtreinigers.

Bedrijfsdetails::

SharkNinja Europe Ltd

Registered Office: SharkNinja, Rotfeder-Ring 9, 60327 Frankfurt am Main, Germany